Salam semua...! Aduh dah nak masuk bulan Februari baru sempat nak wat segmen untuk pencarian bloglist bagi menghiasi blog saya ni. Tahun baru, mesti nak bloglist yang baru dan fresh untuk blogwalking rite? Ok siapa yang nak saya masukkan dalam senarai blog yang dibloglisted oleh saya, jom follow syarat-syarat berikut ya! Ganjarannya? Confirm semua peserta akan masuk bloglist saya. Hehe. Untuk sepanjang tahun 2016 tau. TAPI disebabkan saya dapat angka bertuah 2222 orang untuk jumlah follower saya, maka saya akan pilih 2 blog bertuah untuk saya review. Macam mana saya pilih? Ahha nanti la saya gitau ya. Lets join my segment!
1. Mestilah jadi follower saya. 2. Klik LIKE page saya seperti berikut :
3. Create entry bertajuk "Segmen Bloglisted by Misya 2016" 4. Kopi dan pasta banner di atas. Tak dapat copy? Sila klik link SINI untuk copy ya. Jangan lupa backlink kan ke entry segmen ini. 5. Dah siap, sonang ja. Kopi dan pasta link entry anda ke ruangan komen di bawah.
Bila segmen ini akan berakhir? Last penyertaan diterima pada 31 Januari 2016 jam 12.00 tengah malam. Hope anda semua sudi join ya. Ok selamat mencuba! 

Misya : Jangan berhutang sehingga di blacklist.
Hit: 0 Laman Asal