-TAMAT-
Salam semua!!! Wah lagi 3 hari je lagi nak raya!! Mesti memasing tengah sibuk wat persiapan rite? Ada yang dah sampai kampung halaman pun.. So, raya tahun ni saya mahu kasi hadiah best untuk anda sempena raya ni apa lagi kalau bukan duit raya!!=) Sape nak??? Huhu ramainya angkat tangan! Ahakss.. Jangan risau semua berpeluang nak dapat duit raya dari saya. Tapi tak dapatlah nak kasi semua. Hanya yang bertuah saja!;) Jom join contest duit raya versi kedua yang saya anjurkan kali ini!
Kaedahnya!
1) Wajib jadi follower saya dan like page saya di SINI.:)
2) Copy banner di bawah dan masukkan dalam entri anda. Kemudian link kan ke blog saya. Link banner di SINI.


3) Buat satu entri special bertajuk "Saya nak duit raya Cik Misya!!!" Then story la jumlah duit raya anda pernah dapat seumur hidup anda. Paling banyak berapa? Paling sedikit berapa? Kita kongsi-kongsi pengalaman..=)
4) Tag at least 3 orang rakan blogger anda untuk join! Makesure dorang tahu tau.. Digalakkan blogwalking ke blog peserta lain- sempena raya kita harus kunjung-mengunjung.. Ecehhh...
SENARAI PESERTA
5) Tinggalkan link entri ke ruangan komen di bawah. Nanti saya akan datang mengunjungi blog anda untuk pemilihan pemenang. 
      3x pemenang  - berdasarkan entri yang menarik minat saya       3x pemenang - berdasarkan random.org
      Total pemenang : 6 orang (Kalau mood baik mungkin bilangan pemenang akan ditambah)


6) Tarikh tutup contest ini adalah pada 20 Ogos 2013 tepat jam 12.00 tengah malam. Pemenang akan dihubungi secepat mungkin untuk pemberian duit raya.
7) Pemenang yang gagal memberi maklumbalas dalam tempoh ditetapkan akan dibatalkan kemenangannya. 
8) Ok done! Anda boleh mulakan sekarang! 

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin.. ^___^


Cik Misya : Semoga dapat bertemu Ramadhan akan datang...
Hit: 0 Laman Asal