Assalamualaikum...yuhhuuuu ada orang tak...ahahaha melampau sangat dah mereput rasa blog kesayangan ku ni huwaaaa....tapi rasa nk update jugak...kisah bercuti ke Cyberview yang dh berkurun...rasa awal tahun pergi nih...ha tarikh pun x igt dah bila...hehehe...bercuti satu malam je...plan asal teringin nk ke melaka...tp en.suami ckp cari yg dekat je...nah hambik 15 minit je dr umah sampai dah...kah kah kah...gambar pun x byk ambik...mana sempat jer...
Tak sempat ambik gambar budak2 ni dh lompat katil..bilik besarrrr amaattt





balkoni luas juga
2 org yg excited
bilik luas sgt...aircond plak agak uzur dan x sejuk sgt...masa check out lupa nk komplen





Main pool utk dewasa...pool semua ada 3 layer...yg atas sekali utk kanak2 ada ambik gambar tp x transfer plak



sabar sabar ye anak2




View mmg sangat terbaiiikkkk...awesomeeee...pool ala2 mcm kt sungai gitu














ini je bekal yg dibawa...mlm igt nk keluar cr makan...tp malas semuanyaaa...makan la spagetty utk dinner



lepas mandi lapar sgt tuh




breakfast kt cafe dia sgt2 sedap dan byk pilihan makanan...gambar byk ambik tp x transfer jugak...huhuhu   




So far Bercuti ke Cyberview Resort & Spa Cyberjaya ni sangat best! View cantik!!!
itu saja lah...Bye!
Hit: 0 Laman Asal