Salam buat semua,

Banyak betul hal-hal yang berlalu. Blog ini pun hendak dibetulkan. Kadang-kadang saya rasa ada vi-rus. Betul ke? Saya masih tiada kesempatan untuk duduk dan memperbaiki blog ini. Berblog, tidak sesukar facebook dan lain2 yang perlu di update sentiasa. Masih ada kelonggaran di sini.

^__'

Sejak website dah upgrade dan tukar nama domain, saya masih berkira-kira nak tukar kepada bisnes apa. Saya tak suka mengikut TREND. Trend cepat sangat berubah. Trend hanya sesuai untuk orang yang mempunyai modal tinggi dan pelan 'short term'. Untung 'short term' pun tinggi. Macam main saham CPO juga.

Saya tidak pandai begitu.

Memang orang kutuk, orang tak puas hati sebab nampak KAMI tak kaya-kaya pun. Eh, kaya hati pun kaya juga kan? EHE..

Orang yang paling dekat dengan kita pun boleh merudumkan semangat kita. Mereka cuma mahu nampak hasil, seperti dia boss kita pulak. EHH?

Saya berhenti dulu... :) Moga dilimpahkan rahmat buat semua.

Nurindah: Mencari semangat seperti boomerang!!












Copyright © 2016


╔════╦╗╔╦═══╦╗─╔╦════╦══╗───── ║╔╗╔╗║║║║╔══╣║─╠╣╔╗╔╗║╔╗║───── ║║║║║║║║║╚══╣║─║║║║║║║║║║AND── ║║║║║║║║╠══╗║║─║║║║║║║╚╝║PROUD ║║║║║║╚╝╠══╝║╚═╣║║║║║║╔╗║♥──── ╚╝╚╝╚╩══╩═══╩══╩╩╝╚╝╚╩╝╚╝─────

Hit: 0 Laman Asal