assalamualaikum wbt....kawan2 hari ni adalah 02.11.11....hari bersejarah tuk sahabat saya....1st sekali saya nak wish Happy Birthday tu dia,yihuu!!! dia merupakan sahabat yang sgt baik, awk, SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN,saya doakan awak semoga awak sentiasa sihat,dimurahkan rezeki untuk awak,dilimpahi rahmat untuk awk,dilindungi hidup awak daripada segala keburukan dan kejahatan,dipermudahkan segala urusan awk, semoga awak akan bertambah rajin, tak malas dan sentiasa bersemangat untuk terus belajar,dan semoga awk berjaya mengecapi impian awk di dunia dan akhirat kelak, insyaAllah....setiap hari saya doakan awak,insyaAllah moga2 Allah swt menerimanya,amin..saya bersyukur kepada Allah swt saya punya sahabat yang macam awk,awk tak sombong, tak tinggi diri walaupun awk belajar di peringkat yang tinggi daripada saya,saya tertanya -tanya diri saya,'apakah aku ini Ya Allah sahabat yang baik jugak untuknya?''apakah aku mampu menolongnya di saat dia dalam kesusahan?''aku takut aku tak dapat menolongnya Ya Allah di saat dia kesusahan,oleh itu janganlah Engkau uji dia dengan dugaan/ujian yang besar''amin Ya Rabb....'awk, semoga persahabatan kita ni akan berkekalan sehingga akhir hayat kita,saya doakannya....insyaAllah amin...once again I wish you Happy birthday,May All your dreams come true...amin...('',)...
 





sebelum mengakhiri en3 kali ni,jom kita sama2 dengarkan lagu Selamat Hari Lahir,Allah selamatkan kamu,Allah selamatkkan kamu,Allah selamatkan kamu,Allah selamatkan kamu,amin.....('',)...nasyid oleh Aeman,jom layan, dan serangkap pantun
baju kurung baju melayu,ucapan saya happy birthday to u... bye! wassalam...




note* sama2 lah mendoakan utk sahabat saya ni...semoga Allah merahmati kehidupan dia dunia dan akhirat dan semoga Allah melimpahi rahmat juga untuk kita...amin Ya Rabb...
Hit: 0 Laman Asal