Assalamualaikum dah lama ak x mnulis blog ni. dkt 2 or 3 mggu rasanya.. ok lah, kali ak nk ceritakan semester baru dan insyALLAH menjdi semster terakhir ak kat penang ni.. ak dah msuk part 6 dan tlah smggu kuliah brmula tetapi smggu awal ni adlh mggu utk x msuk klas bak kata kwan aku lah(ak x lah ye) semester ni ak 6 sbjct dan 6 sbjct trsbt ad project..byk kn?? final exam just 3 paper je..pling skit dlm 6 sem kat sni...2 lah khdupan as final sem stdnt..project memanjang.. tpi kira ok lah ad prjct tu...blh jdi TA bak kata sir Ammar dalam msa 13 mggu..huhu3x..stu cbran disitu... msuk sem bru ni msti azam pun bru gak kan?? semester ni ak berazam utk dptkan AD  b4 ak grade skrang2 nya ak nk mrasa AD  time dip ni..teringin ak..so, ak kna berusaha sehabis baik demi mncapai azam tersebut..tiada perkataan tidak boleh kali ini...insyAllah ak akan cuba yg terbaik.... ok lah, ak harap kali ini ak dpt grade on tyme..dah x nak mlas2... sampai ketemu kembali..





Hit: 0 Laman Asal