Jom buat bisnes modal kecik. Mula dari kecik, pelan2 kita membesar. X perlu maintain, sekali je jual simkad ni sampai bila2 pun akan dpt komisen setiap org topup.

Kita guna sendiri pun dpt komisen dan data free. Ini baru jimat.

Dah lama dah membayar utk call dan data, tp dgn simkad tunetalk topne excell kita pula dibayar.

Saya baru saja ambik lagi 2 simkad utk merekrut agen baru. Buat santai yg penting promo, bagitau org kelebihan kad sim ini. Biar diorang betul2 paham dan puas hati baru join.

Akhirnya dapat gak simkad berkuasa ni. Ada gak yang mengadu bil talian telco mereka x masuk akal. Ada gak yg terima sms tp dicas RM1, RM2 ada yg sampai RM5. InsyaAllah, dgn kad ni xdak dah semua tu. Setakat saya pakai ni xdak yg merepek2, sms berbayar tu pun dah x terima dah.

Boleh watsapp untuk info lebih lanjut di talian 0194446355...




Hit: 9 Laman Asal